Wie ben ikIn ben Loraine Bar en woon samen met mijn man en drie dochters in het mooie, groene en multiculturele stadsdeel, Amsterdam Zuidoost.

Ik geloof dat ieder kind, ongeacht geslacht, etniciteit, sociaal economische status, talent, handicap, geloofsovertuiging, etc. het verdient zich optimaal te kunnen ontwikkelen op educatief-, sociaal- en emotioneel gebied.

Dit is voor mij de drijfveer geweest om mij na 20 jaar om te laten scholen van medisch analist tot pedagoog en kindercoach.

Als analist deed ik diagnostiek naar aandoeningen, nu als pedagoog, begeleid ik onder andere kinderen die vanwege een aandoening, extra hulp nodig hebben in hun ontwikkeling op school.


Missie


Kinderen helpen bij het bouwen van een deugdzaam fundament, waarop ze stevig kunnen bouwen aan hun toekomst.

De kinderen in hun kracht zetten en daarmee hun kansen te vergroten in deze snel veranderende en multiculturele samenleving.


Ik ben van mening dat ieder kind deugd, omdat ieder kind geboren wordt met goede karaktereigenschappen (deugden) en talenten.

Deugden zijn universeel, tijdloos en vormen het fundament van ons karakter. Vanuit deze overtuiging, is kinderpraktijk V-Kids ( Virtuous Kids, Deugdzame Kinderen), geboren.

Vanaf 2015 ben ik werkzaam als zelfstandig begeleider op basisscholen, in eigen praktijk en bij mijn cliënten thuis.


Taal

Spelling


Begrijpend lezen

Rekenen


 

Vragen voor de Kinderpraktijk?


Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen op +316 408 04 323. Op werkdagen ben ik bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.


    Aanmelden